Vko 17

Sateenkaari huone

Maanantai aamuna lähdimme kohti omaa metsäpaikkaa. Matkalla pysähdyimme leikkimään terva/pikipataa, josta lapset innostuivat. Metsäpaikalla leikit sujuivat hyvin ja aurinko lämmitti mukavasti.

Tiistai aamuna lähdimme kohti vesihelmeä, kolmannelle uimakoulu reissulle. Uimakoulussa harjoiteltiin mm. myyräuintia, sukeltamista, selkäuintia, sekä leikittiin erilaisia leikkejä. Lapset pääsivät myös laskemaan liukumäestä, jota jo olivatkit odottaneet. Uimassa kaikki sujui hienosti ja kaikilla oli mukavaa.

Keskiviikkona harjoittelimme jalkapalloa eskari-cup jalkapallo turnausta varten kodan viereisellä kentällä. Ensin harjoittelimme hieman pallon potkimista ringissä ja sitten harjoittelimme hieman pallon kuljettamista ja hallussa pitoa pujottelemalla rataa. Saatiin myös hieno jalkapallo peli aikaiseksi ja kaikilla oli kivaa. Lopuksi lapset saivat vielä kivoja leikkejä aikaiseksi kodalla.

Torstaina olimme viimeisen kerran uimakoulussa. Kaikki sujui hienosti ja pääsimme jälleen liukumäkeen joka olikin lasten mielestä varmaankin paras juttu..:) 

Perjantaina lähdimme heti aamusta omalle pihalle jossa leikit ja pelit sujui hienosti auringon lämmittäessä. Ulkoilun jälkeen tulimme sisälle saliin syömään eväät, piirtämään ja askartelemaan. Uimakoululaisille jaettiin uintidiplomit, josta olivat ylpeitä ja mielissään.

2E78EC94-93C0-4331-8DA6-EC07A6B49751.jpeg