Vko 16

Keltainen huone

Maanantaina oli Heikan kouluun menevillä kouluuntutustuminen. Eskarissa olleet lapset saivat leikkiä, kuunnella satuja ja ulkoilla.

Tiistaina meillä alkoi odotettu uimakoulu! Siellä lapset jaettiin kahteen ryhmään, varsinaiseen uimaopetukseen ja vapaaseen vedessä pulikointiin ja sitten vaihdettiin. Leikittiin erilaisia leikkejä jossa samalla opeteltiin mm. puhaltamaan kuplia veden pinnalle ja laittamaan pää veden alle. Vedessä liikuttiin myös eri tavoilla, delfiinihyppyjä, krokotiilina, sammakkona... Harjoiteltiin myös kellumista selällään, vatsallaan ja kilpikonnakelluntaa. Uimapötköä sai käyttää apuna sitä tarvitessaan. Saunan lämpö uimisen päälle teki tehtävänsä ja ruuan jälkeen eskarissa oli aika väsynyttä väkeä :).

Keskiviikkona oli taas kouluuntutustumiset ja yhdistimme Sinisen ja Keltaisen ryhmän. Äänestimme neljästä paikasta minne menisimme ja Kirkkopuisto voitti ylivoimaisesti. Leikimme siis siellä ihanassa auringonpaisteessa.

Torstai ja toinen uintikerta. Tälläkin kerralla toisella ryhmällä oli terapia-altaassa uimaopetusta ja toiset touhusivat eskariaikuisten kanssa aaltoaltaassa. Harjoiteltiin sukeltamista ja kaikki uskalsivat jo laittaa silmänsäkin veden alle, taitavimmat sukelsivat pikkueläimiä pohjasta. Hippaleikit sujuivat vauhdikkaasti vedessäkin - banaani-, kastelukannu- ja jääkarhuhippa saivat kaikilla hymyn huulille. Myös "penkiltä" hyppääminen oli tosi kivaa lasten mielestä. Suihkuun ja saunaan, pukemaan, eväitten syönti ja taas oltiin valmiita kävelemään eskarille tulevat jälkiruoka-korvapuustit mielessä.
Hienosti toimivia eskarilaisia ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.
5A950F50-A01C-4834-988E-424CC2488AA8.jpeg

Perjantaina yhteistä ulkoilua keltaisten kanssa ja Wahren-puistossa Aapo-opiskelija opetti meille mukavaa matohippaa. Liikettä riitti ja oli tosi mukavaa. Sisällä jatkoimme yhteisiä touhuja lauleskellen. Kevätjuhlan suunnittelu ja harjoittelu alkaa olla ajankohtaista 😄