Vko 10

Aavikko-huone

Aloitimme viikon lähtemällä omalle metsäpaikalle. Oli melko kylmä ilma, mutta lapsilla oli niin paljon tekemistä ettei se haitannut. Leikeissä ilmeni roolileikkiä, puissa kiipeilyä, jääpaloilla kaupankäyntiä ja paljon muuta. Pieniä riitatilabteitakin syntyi, mutta ne osattiin selvittää itsenäisesti ja anteeksi pyydettiin. Aavikkohuoneessa jatkui kotileikki ja roolivaatteet innostivat pukeutumaan eri asuihin.

Tiistaina olimme Lyseon salilla. Lämmittelimme Kivi ja metsä -leikillä sekä Majakka-leikillä. Toiset harjoittelivat koripallon käsittelyä ja toiset pelasivat sulkapalloa. Lopuksi pelasimme pyydetyn aikuiset vs. lapset pelin koripalloa. Voitto irtosi lapsille :).
DSC_0864.JPGDSC_0865.JPG
 Keskiviikkona olimme laskemassa liukurimäkeä Harakkamäessä. Riemua riitti ja hiki virtasi kun lapset juoksivat mäkeä ylös aina uudelleen ja uudelleen. He laskivat myös yhdessä junamuodostelmassa ja junan nimeksi tuli Rämä-juna.

86F256E4-5BF7-403F-A102-E7E474701067.jpeg
Torstaina pajaryhmät kokoontuivat taas suunnittelemaan tulevaa toimintaa.  

Perjantaina ulkoilun jälkeen vietimme muskarihetkeä yhdessä Keltaisten kanssa. Lauloimme liikkumiseen ja liikkumisvälineisiin liittyviä lauluja kuten Metrolla mummolaan, Pikku-Matin auto, Ihahaa, Pienen pieni veturi, Lentokone laulu... Jumppasimme ja tanssimme myös Fröbelin palikoiden tahtiin.