Viikko 44

Vihreä huone

Maanantaina olimme kirkossa vierailulla. Tarkastelimme kirkkoa rakennuksena ensin ulkopuolelta, arvattiin kuinka pitkä kirkon tornissa oleva risti on. Sisällä meille esiteltiin kirkon tavaroita, tapoja ja paikkoja. Pääsimme käymään saarnastuolissa ja urkujen sisällä. Ehdimme myös leikkiä kirkkopuistossa. Lähtiessämme eskarille harjoittelimme kentällä piirtämään S - ja I -kirjaimet. Kun vielä kirjoitimme ne peräkkäin, saatiin monta ISIä kentälle.

Tiistaina kodalla tutustuimme vielä syvemmin I- ja S-kirjaimiin. Kuuntelimme miltä ne kuulostavat, etsittiin korvalla niiden äänteitä sanoista ja nimistä, mietittiin sanojjen muuttumista yhdellä tai kahdella I- tai S- kirjaimella. Kuuntelimme myös vähän musiikkia joulua ajatellen :).

Keskiviikko aloitettiin pajaryhmien kokoontumisella. Eli jakaannuimme lasten itse valitsemiin ja suunnittelemiin pajoihin miettimään lisää pajaviikon ohjelmaa. Ulkoilimme hetken ja tulimme sitten takaisin sisälle askartelemaan. Pajoja ovat Liikunta -ja sirkuspaja, Askartelupaja, Rakennuspaja, Musiikki-tanssi-soitinpaja, Kokkipaja, TVT (tietoviestintätekniikka) -tutkimuspaja, Ystävyyden leikkipaja, Metsäretki-eläinpaja.

Torstaina jatkoimme Fun Friends -tunnetaitoja omalla metsäpaikalla. Puhuttiin vielä vihreistä ja punaisista ajatuksista. Miten punaiset ajatukset saataisiin vaihdettua vihreiksi. Metsästä haettiin punaisia ja vihreitä ajatuksia kuvastavia esineitä ja viskattiin punaiset roskakoriin.
Laavumme katolle oli kertynyt jäätä ja siitä syntyi kauppaleikki jota puussa kiipeilevät apinat myivät :).
Perjantaina taas iloinen luistelupäivä. Ohjaajina Anun lisäksi pari slovakialaista nuorta miestä. Vanhoja juttuja kerrattiin ja saatiin luistella taitorataa ympäri. Vielä lopuksi ringetteä ja kiekkoilua.
HUOM!
Jäähallissa maksutonta koko perheen luistelua alle kouluikäisille lauantaisin klo 10 alken.
Sunnuntaisin yleisöluistelu klo 14-16.