Onni-orava saapuu

Onni-orava saapuu

Oli elokuun 24. päivä, kun Punaisten joukko saapui kirpputorille leikkipuistoretken jälkeen. Kirpputorille mentäessä mietittiin, kuinka ryhmäämme tarvitaan lemmikkieläin. Sellainen, joka tykkää kuunnella satuja ja mitä voi hoitaa.

Kirpputorilla tutkimme varmasti jokaisen myyntipaikan ja jokaisen pehmolelun, mitä löytyi. Lapset miettivät mikä lelu sopii hoidettavaksi, pestäväksi sekä tuntuu heistä itsestään miellyttävältä. Kolme ryhmää kiersi ympäri kirppuroria ja jokainen ryhmä valitsi mieleisensä pehmolelun. Vielä näistä kolmesta suoritettiin äänestys ja lopulta Punaisten ryhmän lemmikiksi valikoitui orava. Ennen kuin saimme oravan omaksemme, se piti maksaa.

ostos.jpg

Oravalle löytyi monta innokasta kuljettajaa ja hoitajaa. Eskariin päästyämme piti miettiä nimi oravalle. Nimiehdotuksia tuli monia, kuten esimerkiksi Laura, Kalle, Rokkitähti, Kimalle, Olli... Ja taas tiukan äänestyksen jälkeen saimme tuloksen; Oravastamme tuli Onni-Orava. Tämän jälkeen Onni pääsi saunaan, pakkaseen, pesukoneeseen ja kuivausrumpuun sekä saapui puhtaana takaisin eskariin.

Lapset huomasivat, että Onni tarvitsee oman nimi-lapun ja harjausta. Kaikki tämä tehtiin huolellisesti. Lisäksi on paljon, paljon ideoita ja ajatuksia mitä Onni-Orava tulee tarvitsemaan eskarissa asuessaan sekä retkillään lasten kotona. Lapset olivat myös sitä mieltä, että Onni-Orava retkeilee meidän mukana joka paikassa missä liikumme. Onni sai jo kuulla myös ensimmäisen satunsa tällä viikolla.

Tässä on lista, mitä lasten mielestä Onni tulee tarvitsemaan (ainakin nämä):
Oravan pesä, harja, sänky, tyyny, lakanat, käpyjä (askarreltuja ja kerättyjä), kamera, taulu, pöytä, lamppu, sohva, reppu, makuupussi, ruokaa, pähkinöitä, peili...