vko 48

Sateenkaarihuone

Viikko oli selvästi odotuksen täyteinen. Perjantainahan oli se kauan odotettu päivä 1.12., jolloin sai avata ensimmäisen joulukalenteriluukun. Viikon aikana oli osalla lapsista tulevaa viikkoa varten muutamia esitysharjoituksia. Toiset harjoittelivat pikkujouluesiintymiskeikkaa varten ja toiset kaupungin Itsenäisyyspäivän juhlan tanssiesitystä varten.

Maanantaina harjoittelimme joulujuhlan esitystämme ja osa lapsista tekivät kielellisiä eskaritehtäviä.

Tiistaina teimme retken monen Pinkki ryhmäläisen vanhaan päiväkotiin eli Päiväkoti Augustinaan. Siellä riitti kaikille puuhaa salissa leikkien ja jumpppaillen. Nähtiin monia tuttuja aikuisia ja lapsia ja tutustuttiin myös uusiin ystäviin. Ennen takaisin eskariin lähtöä pidimme Augustinalaisten kanssa pienen musiikkihetken.

Keskivikkona pitkästä aikaa oli Friends-kerhot. Vuoron perään Pinkit olivat harjoittelemassa tunnetaitoja ja kirjastossa kirjoja katselemassa, kuuntelemassa ja lukemassa.

"Tää on mun elämäni paras eskaripäivä!" huudahti yksi ryhmän eskarilainen. Torstaina Sateenkaari huoneessa oli joulun valmistelu tunnelmaa , kun joululauluja kuunnellen lapset askartelivat enkeleitä, tonttuja, lumihiuteleita ja maalasivat jouluisia maisemia ikkunaan .

Perjantaina kummiryhmämme Värttinät kävivät meidän kanssa musisoimassa ja samalla harjoiteltiin meidän yhteistä joulujuhlaesitystä. Katsoimme myös , mitä ensimmäisen luukun takaa paljastui Pedanetin joulukalenterissa. Joulukuun aikana kannattaa kotonakin kurkkailla lapsen kanssa yhdessä pedanetin joulukalenterin luukkuja.F71D8E2B-F208-426D-B651-17C803151B31.jpegC49E6C09-672A-4DDC-8C6A-7905FB60C219.jpeg