vko 44

vko 44

Viikko aloitettiin Jokiseikkailulla salissa. Ensin rakensimme tarinan lattialle ja samalla muistelimme menneiden viikkojen seikkailua ja kirjaimia , joita matkan varrelta olemme löytäneet. Tänään löysimme O-kirjaimen. Axel oli pakannut matkalaukkuunsa OMENAN, ORAVAN ja ORANSSIN hyppynarun. Lapset tekivät tavaroista erilaisia pikku tarinoita. Tässä muutamia: Olipa kerran omena, joka hyppi oranssilla hyppynarulla; Olipa kerran orava, joka meni syömään omenan; Olipa kerran omena ja orava jotka meni naimisiin; Olipa kerran orava, joka löysi omenan ja söi sen. Sit sen mieleen tuli karkki ja se meni ostaan karkkia. Sit sille tulisemmonen olo ,et tääl on kylmä ja se meni hakee kotoon hyppynarun ja alko hyppiä hyppynarua.

Tiistaina aamupäivää vietettiin Tehtaankoululla isänpäiväkortteja valmistellen ja lautapelejä pelaillen.

Keskiviikkona vuorossa oli FRIENDS- kerhot. Ja meillä oli mukavia leikkihetkiä kummiryhmämme Värttinöiden kanssa. Oli kotileikki, viidakkoleikki, Petshop- leikkejä ja kivaa oli tutustua uusiin ystäviin.

Torstaina lauleltiin, tanssittiin ja soitettiin. Lauluina olivat Ketunleipä-laulu sekä Laulaen iloa saamme.
Teimme myös kynätehtäviä O-Kirjaimesta.

Perjantaina oltiin Tehtaankoululla.
Pinkkien ryhmällä oli viimeviikkoina yhteinen tavoite, haarukan ja veitsen käyttö ruokailussa. Tavoitehelminauha täyttyi, joten palkinnoksi tavoitteen saavuttamisest3CF72C33-391F-48B3-AB17-D694AD228AAB.jpeg lapset äänestivät leipomisen. Ja nyt päästiin siis leipomaan maukkaita kirjainpipareita.
Teimme myös monenmoisia matikkajuttuja . Mm. enemmän-vähemmän-yhtämonta pelejä, mittaamistehtäviä, muotopaloilla rakentelua, hyppyratoja eri suunnat huomioiden ja lukusuoran menemistä etuperin ja takaperin.