Vko 43

Vko 43

 Syyslomalta palailtiin taas eskariin. Ilmat olivat viilenneet viikon aikana, joten pipon sai laittaa jo kunnolla korville, tehdä kunnon "napatarkastuksen" että paidan helmat olivathousuissa ja lämpimiä kintaita tarvittiin sormia lämmittämään.
Jokiseikkailussa pääsimme tutustumaan Axelin valokuviin, jotka hän oli ottanut erilaisista ihmisistä maailmanmatkoillaan. Erilaisuus ja samallaisuus olivat puheenaiheena. Viikon aikana löysimme myös E-kirjaimen. Ja piirsimme E:llä alkavia sanoja ja kirjoittelimme eri kokoisia sanoja.

Tiistaina retkeilimme Talsoilan metsässä. Matikka juttujen lisäksi pidimme siellä taidenäyttelyn. Parityöskentelyllä loimme luonnosta löytyvistä materiaaleista taidetta kankaan päälle. Hienoja taideteoksia syntyi ja parit saivat vuorotellen esitellä omat teoksensa ja nimetä sen. Perjantaina taideteosten työstäminen jatkui, kun lapset piirsivät oman teoksensa tussilla javärittivät ne.

IMG-20171026-WA0002.jpg Keskiviikkona Pinkit viettivät viiden tytön yhteissynttäreitä, joista voitte lukea lisää lastenforssa.fi sivuilta.
Ensilumesta saatiin nauttia torstaina.
DSC_0647.JPGDSC_0648.JPG