vko 40 ja 41

vko 40 ja 41

Kahden viikon aikana on Axelin Jokiseikkailussa tutustuttu S ja N kirjaimiin. Menneiden viikkojen kirjaimet ovat tottakai mukana olleet toiminnassa vahvasti eli A,I ja U. Sanoilla leikittely ja sanojen maistelu on ollut arjessa tiiviisti mukana.

Ollaan myös liikuttu ympäri ämpäri Forssaa.
Feeniksissä oltiin palloilemassa Feeniks basketin kutsumana. Siellä leikittiin erilaisia hippoja, harjoiteltiin syöttämistä ja pallon vastaanottamista, pomputeltiin ja heiteltiin koreja. Ja nähtiin me siellä Feeniks lintukin.
Yhtenä sateisena syyspäivänä teimme mukavan retken Talsoilan metsään. Keli ei meitä haitannut, koska varustus oli kunnossa ja eihän me sokerista olla. Paluumatkalla eskariin saimme yhden talon pihalta pari muovipussillista makoisia omenia. Lasten ideasta päätimme leipoa ja herkutella omenapiirakalla perjantaina.
Seurakuntatalolla kävimme katsomassa ja osallistumassa Musiikkiseikkailuun. Musiikkiseikkailu johdatti meidät löydetyn kultaisen esineen omistaja etsintän. Onneksi lopuksi selvisi, kuka esineen omisti. No, sehän oli Suomineito, jonka kultainen koru oli pudonnut ja näin kadonnut.


Viikkojen aikana olemme myös keskustelleet tulevasta pajaviikosta (vko 45). Lapset ovat päässeet miettimään , mitkä pajat olisivat kiinnostavia toteutettavaksi. Syysloman jälkeen sitten päästään valitsemaan pajavaihtoehdoista lapselle mieluisin.

Ennen kuin eskarin syysloma alkaa, niin huomenna perjantaina meillä on lelupäivä.

Mukavaa syyslomaa kaikille ja syksyisiä ulkoiluhetkiä on sää sitten sateinen tai aurinkoinen poutakeli !