Vko 39

vko 39

Axelin jokiseikkailu jatkui. Hienosti lapset muistivat seikkailussa tapahtuneita seikkoja. Matkalaukusta löydettiin mm. uimahousut, apina, kuva imurista, uuni, auto. Millähän kirjaimilla nämä sanat alkavat ja miksi Axel oli pakannut nämä tavarat matkalaukkuunsa? Tutustuttiin samalla U kirjaimen saloihin.

Tiistaina retkeiltiin Tölöllä. Olimme leikkimässä Taikatuulen päiväkodin pihalla ja tutustuimme uusiin ystäviin. Taikatuulen pihalta suuntasimme kohti Kirppis-kellaria. Meillä oli tehtävänä mennä ostamaan Pinkkien ryhmälle yhteinen "Lukunalle". Sisään kirppikselle astuimme kolmessa pienryhmässä, jotka alkoivat kiertämään kirppiksellä, etsien pienryhmän ehdotusta "Lukunalleksi". Kolme pehmoleluehdotusta olivat hevonen, possu ja panda. Lapset saivat äänestää Pinkkien "Lukunallen" eskarivuodeksi. Voittajaksi tuli PANDA. Helppoahan se ei ollut , kun oman pienryhmän ehdotus ei voittanut, mutta äänestystuloksen tuoma pettymys pystyttiin unohtamaan melko pian ja Panda toivotettiin Pinkki-ryhmän jäseneksi.IMG_0653.JPG

Torstaina salissa leikittiin erilaisia leikkejä ja muskarissa laululeikkejä mm. Dippididuu, Havupuu ja lehtipuu, Heippatirallaa, Kommervenkkaa-nimileikkiä ja ulkoiltiin Laivapuistossa.

Perjantaina leikittin yhden lapsen toiveleikkiä Kurki ja sammakko. Salissa oli myös barbi-leikkejä, merirosvo-leikkejä, rakenteluleikkejä, jumpparatoja, piirtämistä ja lautapeleillä pelailua.