Tiistai

Luistelua

Aamu aloitettiin laulamalla kaikkien eskarilaisten kanssa aamulaulu ja sitten lähdettiin pukeutumaan ja kävelemään kohti jäähallia. Harjoitushallissa lapset kokeilivat ensin miltä jää tuntui ja sitten aloitettiin harjoittelemaan perusluistelutaitoja. Aloitimme Aku Ankka-lorulla. Otimme oikean Aku Ankka kävelyasennon, joka on lähellä luistelun aloitusasentoa ja liikuimme lorun tahdissa.
IMG_0546.JPGLuisteluharjoitus
IMG_0622.JPGRingetteharjoitus
IMG_0616.JPGPujotteluharjoitus

Harjoittelimme liukuja, jarrutusta, kaatumista, yhdellä jalalla seisomista, pujottelua sekä hiukan ringettemailojen käyttöä ja ringettekiekkojen laukomista maaliin. Oli hyvä tekemisen meininki. Sisukkaita luistelijoita löytyi, aina uudelleen noustiin ylös vaikka välillä kaatua kupsahdettiinkin.

Lapset arvioita luistelusta:
-opin luistelemaan nopeammin
-oli hienoa olla mokena
-pujottelu oli kivaa
-opin jarruttamaan
-opin piruetin
-kaikki oli kivaa
-luistelu oli tylsää, kun en pysynyt pystyssä
-oli kiva laukoa maaleja
Luistelun jälkeen oli tarjolla pieni välipala ja juotavaa. Paluumatkalla kiinnitimme huomiota liikennekäyttäytymiseen ja-turvallisuuteen. Missä jalankulkijan kuuluu kulkea kävelytiellä sekä miten risteyksissä toimitaan. Ruuan jälkeen oli hetki leikkiaikaa. Valokuvia löytyy lisää valokuvat osiosta. Huomenna jatkamme keilailun merkeissä.