Robotin vierailut

Juliuksen kotona

Juliuksen luona luettiin pääosin autokirjoja: Tokio-Martti, Pieni ajoneuvokirja ja Oma onnikirja maatilalla. Eli niin Julius kuin Robotti- tiikerikin saivat ison annoksen autoista ja erilaisista maatilan laitteiste, joita traktoreissa käytetään. Se on sellainen automies, ettei oikein muunlaiset sadut kiinnosta eikä Robottikaan valittanut kassissaan :)

Jimin kotona

Robottitiikerit vs. Pingviinit

Tänä iltana on jääkiekkopeli Tiikerit vastaan Pingviinit. Voittaja pääsee pelaamaan Jokereita vastaan.

Tiikerit voittivat pelin 3-2 ja pääsevät seuraavaan otteluun pelaamaan Jokereita vastaan.

Peli oli tiukka ja Tiikerit saivat jäähyn liian rajusta pelaamisesta. Erätauolla jäällä nähtiin itse Robotti-tiikeri - maskotti luistelemassa.
Viimeisessä erässä peli oli tasan 10-10 mutta viime sekunneilla Jokerit tekevät voittomaalin. Jokerit voittavat mestaruuden ja heistä tulee rikkaita.

Launon kotona

Lukutiikeri oli Launolle tärkeä ja siitä puhuttiin paljon. Viikko oli kuitenkin niin vauhdikas, ettei montakaan kertaa ehditty lukea. Robotti kuuli isoveljen lukemana " Muumilaakson tarinoita".
Äiti luki sille " Muurahaisen päiväkirjaa".
Launo valitsi kirjat mutta "Muurahaisen päiväkirja" ei kiinnostanut loppun asti. Launo toivoi, että sotilasmuurahaisista olisi kerrottu enemmän.

Santun kotona

Santtu odotti lukutiikerin vierailua kovasti jo etukäteen ja saimme sen sitten syysloman ajaksi kotiimme. Lukutiikeri oli Santulle tosi tärkeä ja usein Santtu istui tiikeri sylissään sohvalla vaikka ei aina satua luettukaan. Iltaisin lukutiikeri sai kuulla useammankin sadun, kun ensin isän piti lukea ja sitten vielä äidinkin.
Kirjaston satutunnillekin, jossa Santtu käy lauantaisin, lukutiikeri pääsi mukaan ja siellä luettiin myös monta kivaa satua.

Sulon kotona

Robotti seuraili viikon aikana innokkaana Sulon leikkejä ja touhuja. Ensimmäisenä iltana luettiin sille kaksi kirjaa: Pieni urheilukirja ja Sanna lääkärissä. Sulo kertoi innokkaana urheilukirjan sivusta, jossa kerrottiin jalkapallosta
Robotti nukkui joka yö Sulon sängyn vieressä omassa pussissaan. Seuraavana iltana se kuunteli, kun Saimi luki koulukirjastaan lukuläksyjä. Lisäksi Sulo luki sille Kulkuneuvot-kirjaa. Vanttu ja vaari -kirja luettiin "Sulo ja vaari" koska se oli molemmista, Sulosta ja Robotista, hauskaa.

Tuukan kotona

Tuukan luona Robotille luettiin "Tatu ja Patu päiväkodissa" ja "Tatu ja Patu Helsingissä". Robotista ne olivat oikein hauskoja, kun Tatulle ja Patulle sattui kaikenlaista. Robotille luettiin myös kirjaa, joka kertoi maailman dinosauruksista. Se Robottia vähän jännitti.