Perjantai 16.3.

Mielenkiintoinen vierailija

Perjantaiksi olimme sopineet vierailijan Tehtaankoululle. Karoliina Kärkkäinen harrastaa monien erilaisten eläinten kanssa. Tällä kertaa hänellä oli mukanaan yhdeksän vuotias, reilu 170cm pitkä viljakäärme Ville sekä 9kk:n ikäinen narttu koira Etta.

IMG_1553.JPG
Ville oli jännittävä otus, jonka seurassa piti olla rauhallinenja välttää äkkinäisiä liikkeitä. Viljakäärme ei ole ihmiselle vaarallinen. Moni lapsista uskaltuikin silittämään Villeä.

IMG_1554.JPG
Meidän ihaillessa Villeä Etta odotti kärsimättömänä häkissään omaa vuoroaan. Etta oli ihastuksissaan lapsista ja lapset hänestä. 

IMG_1569.JPG
Etta teki haistelukierroksen ja kaikki halukkaat saivat myös silitellä häntä. Karoliina ja Etta esittelivät meille hauskoja temppuja ja Etta pelasi kanssamme myös noppapeliä, josta palkkioksi lapset saivat antaa hänelle namuja. Karoliinan ja Ettan harrastamaa lajia kutsutaan pedagogiseksi koiratoiminnaksi.Ihanaa että vapaaehtoiset haluavat tulla eskariin vierailulle ja meidät otetaan aina avosylin, kum käymme vuorostamme vierailulla. :)

IMG_1576.JPG
Ennen ulkoilua teimme vielä eläimiin liittyviä väritystehtäviä.

IMG_1577.JPG
Hyvää viikonloppu kaikille! Maanantai aloitetaan naamareiden työstäminen Aavikossa.