Perjantai

Paperimassatyön jatkamista

Tänään valitsimme ulkoiluparin sen mukaan, että oliko vielä joku tulevista luokkatovereisa jäänyt vieraaksi. Vielä on yksi päivä pajaa jäljellä, joten tänään ehti vielä tutustumaan uuteen ystävään. Matkasimme torin lumikasalle ja otimme liukurit mukaan. Mäki oli kuitenkin sen verran jäinen ja muhkurainen että liukuminen ilman liukuria oli mukavampaa.

Ulkoilun jälkeen palasimme eilisten töiden pariin, ja jatkoimme työmme valmiiksi. Viikon aikana opittuja asioita tuli maisemalle oman eläimen ympärille. Lopuksi teimme joko videon tai sai kertoa tarinan, että mitä kaikkea omassa työssä on, ja löytyikö pajan alussa tehtyihin kysymyksiin vastauksia. 

Viikon aikana olemme tutustuneet toisiimme sekä heikan toiseen ryhmään. Olemme tutustuneet erilaisiin eläimiin lukemalla niistä ja käymällä luontomuseossa niiitä katsomassa. Myös metsäretkellä onnistuimme näkemään yhden kiinnostavan eläimen. Olemme liikuneet, tehneet käsillä, seuranneet kevään etenemistä oksien avulla, nauttineet uusista ystävistä, pidetty hauskaa ja opittu uusia asioita. On ollut hurjan mukavat 7 pajapäivää.