Torstai 22.3.2018

Torstai 22.3.2018

Toiseksi viimeinen pajapäivä meni jo meillä rutiinilla. Ryhmä on hyvin ryhmäytynyt ja uusia kavereita ja tuttavuuksia tullut. Salista menimme aamupäiväksi Sateenkaarihuoneeseen. Siellä jatkoimme satu-taulujemme askartelua. Taulut saivat hienot raamit. Niihin tuli koristeiksi simpukoita, kiviä, makarooneja, nappeja... Pajaviikontaulut löytyvät käytävän seinältä, missä niitä voi käydä myös ihastelemassa. 

2C8C10DF-C2CA-4BEA-A3B3-DFBF89A8AA72.jpeg
Meillä oli myös lasten suunnittelema lelupäivä. Teimme pienet vesialtaat ja jokainen lelu pääsi polskuttelemaan veteen. Toiset lelut kelluivat, toiset uppoivat heti. Ihmetystä herätti mm. miten kaikista pienin lelu upposi, kun isommat jäivät kellumaan pinnalle.  Mutta kyllä vesileikit olivat mieluisia. Tämän jälkeen suunnattiin ulkoilemaan eskarin omalle pihalle. Siellä syntyi lumikkkausta sekä isolla ryhmällä erilaisia hippaleikkejä. Hikipäässä ja janoisina suunnattiin syömään. Tänään otettiin viimeiset kuvaukset elokuvaa varten ja kirjoitettiin lopputekstit. Hienosti lapset ovat oivaltaneet elokuvan teon ja osaavat omatoimisesti pyytää Ipadejä, kun haluavat kuvata sopivaa materiaalia.

2146C42A-6E47-439C-B467-E66A750EFB93.jpeg

Ruokailun jälkeen Sateenkaari-huoneessa leikit jatkuivat yhdessä toisen Heikka-ryhmän kanssa. Näin ovat tulleet tutuiksi kaikki oman tulevan koulun kaverit. Huomenna vietetään elokuvan ensi-iltaa ja herkutellaan nyyttäreiden merkeissä.