Perjantai 16.3.2018

Perjantai

Tänään suuntasimme nenämme Jäähallille. Saimmekin olla oikein jäähallin puolella ja pääsimme leikkimään ja opettelemaan uusia juttuja hyväässä opissa. Nyt näkee ryhmästä, että alkavat olla jo tuttuja toisilleen. 

6624F024-59B6-435B-A2DE-2AAB0A94462F.jpeg
Jäähallilla ensin leikimme rinkula-hippaa sekä mentiin erilaisia liukuja. Lisäksi harjoiteltiin kaatumista ja jarruttamista. Lopuksi pääsimme taito-temppuradalle, missä oli pujottelua, mahalleen liukua, esteen ylitystä ja maalien alta pujottelua. Pääsimme myös testaamaan ringettemailoja ja tekemään maaleja. Lopuksi vielä banaanihippaa ja yhteislopetus hurraa-huutoihin. Posket punaisina ja hikipäässä iloinen joukko lähti ottamaan luistimia pois sekä aurinkoisessa pakkassäässä kävelemään kohti eskaria.

Vielä keskusteltiin jäästä ja jään ominaisuuksista ennen ruokailua. Lasten mukaan jää on: kylmää, läpinäkyvää, valkoista, muhkuraista, liukasta.  Ruokailun jälkeen leikimme yhdessä toisen Heikka-ryhmän kanssa, niin tulevat tutuiksi kaikki tulevat koulukaverit. Laitoimme myös jääpalat jäätymään ensi viikon tieteellisiä kokeitamme varten.

Maanantaina jäämme heti 9.00 sisälle ja kokoonnumme ensin saliin. Sen jälkeen menemme Aurinko- ja Viidakkohuoneisiin tekemään tieteellisiä tutkimuksia ja kokeita vedestä. Kuvia pajaviikosta tulee (on) jokaisen lapsen omiin kasvunkansioihin.