BLOGI

VKO 11

Maanantaina liikuttiin jälleen Talsoilan koulun salissa yhdessä oranssien kanssa. Ohjelmassa oli uusia ja vanhoja liikuntaleikkejä. Harjoiteltiin kolmion, ympyrän ja nelin tekemistä kavereiden kanssa, liikuttiin eri tavoin ympäri salia, kuljetettiin hernepussia eri tyyleillä. Lopuksi oli pieni rata, jossa sai harjoitella kuperkeikkaa etu-, ja takaperin, pyörittää jättipalloa ja heittää tavallisia palloja koriin. Lopuksi oli vielä patjankaato palloilla.

Tiistaina tehtiin taulutehtäviä ja harjoiteltiin, enemmän, vähemmän ja yhtä paljon- käsitteitä.

Keskiviikkona pääsimme Forssan museoon etsimään kadonneita eläimiä, jotka olivat paenneet luonnonhistoriallisen museon remontin alta. Samalla tutustuttiin vanhan ajan elämään esineiden ja kuvien avulla.

Torstaina oli Villi Veturin vuoro. Lähdettiin kohti aurinkorinnettä. Kävimme läpi Villi Veturin tähän astisen matkan satuhieronnan keinoin. Keskustelimme matkustamisesta ja harjoittelimme riimejä.

Perjantaina oli alkuvuoden synttärisankareiden juhlat. Sankarit valitsivat itse leikit ja tarjoilun. Söimme jäätelöä ja leikkeinä oli hevosen hännän kiinnitys, vanha kissa-leikki, tuolileikki sekä hedelmäkauppias-leikki.