Punaisen ryhmän asiaa

Tietoa Punaisesta ryhmästä


Punaisessa ryhmässä on yhteensä 13 lasta, 7 poikaa ja 6 tyttöä. Punaisten aikuisina toimivat lastentarhanopettaja Eveliina Isaksson, lastenhoitaja Elisa Nieminen ja avustaja Anmarie Davidsson.

Punaiset tekevät Violetin ryhmän kanssa paljon yhteistyötä mm. niin, että jaamme heidän kanssaan saman sisätilan viikottain. Tämän vuoksi mm. aamun ulkoilut ja sisätoiminnan aika vaihtelevat vuoroviikoin. Eli joka toinen viikko ulkoilemme heti yhdeksältä ja sisätoiminnot alkavat niinä päivinä klo 10.30. Ja jokatoisella viikolla aloitamme sisähommilla ja ulkoilemme vasta tämän jälkeen. Myös päivälepo/satuhetki ja iltapäivän vapaan leikin hetki vietetään yhdessä violetin ryhmän kanssa.

Muun eskaritoiminnan lisäksi ulkoilu ja ulkona oppiminen on ryhmässämme tärkeää. Retkeilemme lähipuistossa ja metsissä ja ryhmässämme otetaan myöhemmin syksyllä käyttöön Metsämörrimenetelmä, josta kuulette lähempänä lisää.

Tarkempaa viikko-ohjelmaa päivitämme viikoittain ja pedanettiä lukemalla pysyt aina ajantasalla ryhmämme asioista. Päiväohjelma (ruokailu, ulkoiluajat yms) löydät Peda.netistä Axelin eskarin etusivulta kohdasta "Tervetuloa Axelin eskariin".


Yhteistyöterveisin, punaisten aikuiset 😊