Keskiviikko

Ensimmäinen pajapäivä

Aamulla taisi lapsilla olla enemmän tai vähemmän perhosia vatsassa pajapäivien alkaessa. Muutama lapsi sen ääneen sanoikin. Ja tottakai olihan se erilainen eskaripäivä, kun oltiin erilaisessa ryhmässä kuin tavallisesti.

Kokoonnuimme aamulla ensin jutustelemaan mitä päivän aikana tehtäisiin. Tänään oli ohjelmassa retki Tölön leikkipuistoon ja leikkejä myös Taikatuulen päiväkodin pihalla.
Parijonossa kuljimme kohti Tölöä samalla harjoitellen liikenteessä tarkkaavaisesti kulkemista. 

2B57AF30-F4E8-43F6-8D9E-49BE99ACB3E6.jpeg
C6D6F22A-DB52-41D0-BE92-EC909BC3D6E1.jpeg
Kiipeilyteline oli mieluisin välinen puistossa. Jokainen kymmenestä eskarilaisesta leikki ja touhusi eri pikku ryhmissä 🙂. Ennenkuin siirryimme Taikatuulen päiväkodin pihalle niin leikimme lasten ehdotuksesta hippaleikin , jossa kavereiden nimiä tuli samalla opeteltua.

Taikatuulen pihalla ei päiväkodin lapsia näkynyt, mutta ikkunoista kurkkiessamme näimme osalle tuttuja kaverereita ja aikuisia.

Palattuamme takaisin eskarille oli meillä pieni lukuhetki ennen ruokailua, jossa kuuntelimme tarinan kaveruksista. Tarinassa lapset tutustuivat toisiinsa koulussa ja heistä tuli hyvät ystävät, vaikka ensin vähän ujostutti tutustua uuteen yhstävään.

Ruokailun jälkeen pelasimme lautapelejä ja piirrettiin. Seuraavaksi olikin sitten aika siirtyä omiin ryhmiin ja osa lähti kotiin.

Huomenna pajat jatkuvat ja lähdemme viettämään eskaripäivää kodalle . Muistakaahan pakata eväät kotoa mukaan😃