Vko 37

Sateenkaari

Maanantai ja tiistai päivien aikana osa lapsista suoritti Mediapassin. Alkuviikosta kaikki Oranssit taiteilivat ateljeessa syksyn väreillä. Emme käyttäneetkään maalaamiseen valmiita 
maalausvälineitä vaan haimme välineet luonnosta. Maalausvälineiksi lapset keräsivät lehtiä, keppejä heiniä, käpyjä, kiviä ja tammenterhoja. Teimme yhteistyönä isoille papereille upeaa luovaa maalausta. Lapset saivat tehdä myös omia maalaustöitään sekä kokeilla tammenterhoilla "hölskytysmaalausta". Ensi viikolla tätä taidetta on näkyvissä eskarin käytävillä.
11EB6BE0-BDDE-417B-B805-9AFEB1575855.jpeg
Keskiviikkona alkoivat Oranssien Friends- kerhot. Ensimmäisellä kerralla oli aiheena esitellä itsensä ja myös kehua itseä ja kaveria. Kotitehtäväksi saatiin kehua kotona omia perheenjäseniä kerran päivässä. Seuratkaapa Frends kerhojen touhuja ja teemoja täältä pedasta niiden omasta blogista , jonka löytää Oranssien etusivulta.
F60DD0C5-0BB7-4973-B557-B1DD5C9FA100.jpeg
Torstaina olimme kodalla yhdessä kummiryhmämme Värttinöiden kanssa. Laulettiin ja leikittiin tutustuen uusiin kummiystäviimme. Rakenneltiin majoja ja siltoja sekä leikittiin monenmoisia ihania kuraleikkejä. Ja tottakai söimme maukkaita eväitä. "Tullaanko tänne uudelleen?": kysyttiin lapsilta. "Juuuuu, tottakai. Monta kertaa!!!!": vastasivat lapset yhdestä suusta.
D6295C36-2A53-42F1-B277-DF1B372DF109.jpeg

Perjantaina vietimme yhteissynttäreitä.  Alkusyksystä syntyneet Oranssit olivat suunnitelleet eskaripäivän toiminnan. Olimme Karhupuistossa, jossa leikimme kiipeillen keinuen ja liukuen. Toiveet toteutuivat myös, kun pelattiin jalkapalloa ja leikittiin olkapäähippaa.

Eskariviikko on lopussa ja kyseltiin Oranssi ryhmän lapsilta mikä tekeminen oli jäänyt mieleen parhaiten tältä viikolta mukavana tekemisenä. Vastauksiksi tulivat kotaretki, rakentelu kodalla, eskaritehtävät, muotopaloilla rakentelu ja ipadilla pelaaminen.

Mukavaa viikonloppua.🙂 
Ensi viikolla mm. alkaa monen Oranssin eskarilaisen odottama uimakoulu😀