Vko 10

Aavikolla

Maanantaina juttelimme tulevan kevään projektisuunnitelmista Oranssien ryhmässä. Alkuvuodestahan lapset kertoivat, mitä he haluaisivat tehdä tai mihin mennä eskarissa. Näiden toiveiden pohjalta otettiin kolme projektia mietinnän alle. Lapset saivat valita kolmesta projektista 1-3 projektia joihin he haluavat osallistua. Vaihtoehdot olivat nukketeatteri, liikunta ja lego.
Projekteista ensimmäisenä laitettiin liikkeelle nukketeatteri, johon innostuneita Oransseja oli neljä lasta. Hiukan jo suunnitelmissakin päästiin eteenpäin.👍😀image.jpg
Viikon aikana taiteilimme lumikasoissa, harjoittelimme numeroita enkku- kerhossa, leikimme erilaisia liikunnallisia ryhmäleikkejä mm. yhteenlaskuleikki, hedelmäsalaattileikki.

Torstaina vietimme neljän ryhmämme lapsen yhteissynttäreitä. Lapset olivat suunnitelleet synttäreille mukavaa tekemistä. Oli naamiaiset, oman lelun päivä, musiikkia, yhteisiä leikkejä mm. Kivi, paperi , sakset-leikkiä.

Perjantaina teki erilaisia tehtäviä sen mukaan oliko joku tehtävä jäänyt tekemättä tai oli kesken. Pelattiin myös erilaisia pelejä ja leikittiin kauppa- ja kotileikkejä.
Puutöitäkin saatiin aloitettua ja valmiiksi tehtyä viikon aikana.

Mukavaa viikonloppua kaikille😀

0D651057-F672-4584-8D47-C8C4727AA4A6.jpeg

24393D0E-D21D-4653-BC2C-0D05F706949D.jpeg