Viikko 14

Viikko 14

Pajaryhmät, eli samaan kouluun menossa olevat lapset, kokoontuivat heti viikon aluksi suunnittelemaan tekemistä tutustumisviikolleen. Ryhmät on nimetty tulevan koulun mukaan.
B1DDAE3A-00D4-4023-923F-658648FCA8A7.jpeg
Friends -tunnetaitotunnilla piirrettiin mallista ja ohjeen mukaan pelkistä kolmiomuodoista ja pala palalta ensin kettu ja sitten ympyrämuodoista etana. Ajatuksena oli huomata kuinka piirtäminen helpottui näin, koska se saattoi tuntua vaikealta. Mutta kun piirroksen pilkkoi pieniin osiin ja luotti itseensä, jokainen onnistui piirtämään ketun ja etanan. Asioita kannattaa opetella ja hoitaa pala palalta, askel askeleelta niin se ei tunnu liian vaikealta oli tämän päivän opetus. Lopuksi rentouduttiin taas satuhieronnan avulla. Nyt oltiin merellä merirosvolaivalla matkalla autiolle saarelle. 

Tällä viikolla on ollut tutustumisia tuleviin kouluihin. Kouluissa on ollut erilaisia ohjelmia mm. liikuntaa, luokkiin on päässyt katsomaan, tulevien kummien kanssa tehty yhdessä esim. tarina ja tietenkin oli kouluruokailu.
DSC_0106.JPG
Wahrenin puistosta oli kaadettu suuria, vanhoja puita. Tutkimme matkalla eskarille niiden vuosirenkaita, mutta iän laskeminen osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi... 🤔

Tällä viikolla oli myös viimeinen englannin tunti. Tunnilla kerrattiin opittuja asioita: tervehdyksiä, numerot 0-20, kehonosia ja herkkujen nimiä. Put your nose to number eleven, put your elbow to number thirteen -lauseilla etsittiin ja kosketettiin numeroita jotka olivat seinillä. Herkkujen nimiä muisteltiin lapsille mieluisan zombie -leikin avulla. Kaikki enkkukerhossa aloitetut työt saatiin kotiin vietäviksi.
314FF9A1-F144-41DA-ADA8-2841E59C0B4F.jpeg