3. luokka

Tervetuloa kolmosluokkaan!

Luokanopettajana toimii Salla Vaha ja muita luokan kanssa vakituisesti toimivia aikuisia ovat koulunkäynnin ohjaaja Veera sekä lähiaikuinen Joni.

Luokkamme valovoimaisimmat henkilöt ovat 16 innokasta oppilasta, jotka ovat eteviä keksimään oivaltavia kysymyksiä ja pohtimaan monenlaisia pulmia.

Luokkamme erityisalaa on hyvä tiimihenki ja kavereiden tukeminen. Olemme monesti pohtineet, että mikään muu ei mahdollista niin hyvin turvallista ja rentoa koulunkäyntiä kuin luotettavat koulukaverit ja kuuntelevat aikuiset.

Luokkamme aikuiset tavoittaa sujuvasti Wilman kautta tai soittamalla virka-aikana opettajainhuoneen numeroon 03-4141 5445.


Kalenteri

Uinti
Selityspakki-kirjan lukua

Lisää tapahtumia: maaliskuu 2019 huhtikuu 2019

Seuraavat tapahtumat

Uinti

Lähtö koululta 7.25

Selityspakki-kirjan lukua

Kirjaa saa lukea omaan tahtiin. Jokainen on valinnut 15 mieluista otsikkoa lukuvihkoonsa. Aina, kun olet lukenut aiheesta niin kirjoita vihkoon, mitä ajatuksia teksti sinussa herätti. Kirjoita sinun omia ajatuksiasi. Oliko teksti mielenkiintoinen ja/tai odotusten mukainen? Oletko samaa vai eri mieltä? Miksi aihe kiinnosti sinua? Kirjoita aina perustelut eli vastaa kysymykseen miksi? Oikeita vastauksia ovat kaikki. Kirjoita kuitenkin kokonaisia virkkeitä.

Uinti

Lähtö koululta klo 7.25