Vko35

Vko35

Maanantaina reippaat Ilvekset ja Pikku-Ilvekset lähtivät omalle Metsämörri paikalleen. Keksimme omat Mörrinimet ja kuuntelimme taas alkuun tarinan Metsämörrin synnystä.
Eväät maistuivat ja sen jälkeen ihmettelimme metsän ihmeitä. Löysimme sieniä, naavaa, kääpäkin nähtiin. Lepakon kodin osa lapsista rakensi ja hippaleikkiäkin leikittiin. Matkalla päiväkodille kuljimme melkein viidakon 😀 halki. Ruoka maistui ja lukuhetki Geoetsivien parissa päätti mukavasti päivän.
Tiistaina jatkoimme kesämuistoni-työn tekemistä. Katselimme yhdessä metsäkuvia ja ilon kiljahduksia alkoi kuulua, kun muisteltiin mitä ihmettä metsässä olikaan. Miksi taivas on sininen kysymys jäi meitä kovasti askarruttamaan.
20180827_100521.jpg

Keskiviikkona laulettiin Heippatirallaa, Syksyn ihmeitä ja Montako pientä porkkanaa. Leikit jatkuivat ja osa kävi tekemässä äidinkielen juttuja Tarjan kanssa.

Torstaina meidän eskaripupu Lippe oli viettänyt yönsä Barbeilla leikkien. Sehän nauratti lapsia kovasti. Kerran Lippe oli tehnyt toimistotöitä aikuisten tuolilla koko yön ja erään yön Lippe toimi palomiehenä, kun se löytyi palomieshatun alta. Meidän Lippe tekee kyllä kummallisia asioita yöaikaan. Ei ole sitten ihme, jos sitä päivällä niin kovasti väsyttää. Pojat tekivätkin sille sitten nojatuolin, jossa sen on helpompi torkkua päivän aikana.

Perjantaina meillä oli taas laavukokous aamulla. Lapset kertoivat mikä oli ollut mukavaa puuhaa. Valitsimme myös oman laavulaulun. Se on Metsälaulu.