Opiskelu

Ohjeita

Ruokailusta:
Opetelkaa itse porrastamaan ruokailuun menonne niin, ettei ruokalan käytävään synny ruuhkia. Reppuja ei jätetä ruokalan käytävään, portaisiin tai ovien eteen.

Pysäköinnistä:
Hiekkakentän lippusiimoin rajatulle alueelle EI SAA pysäköidä ulkoliikuntakauden aikana. Lyseokadun viereinen kääntöpaikka sen sijaan on tarkoitettu vain matkustajien ottamista tai jättämistä varten. Polkupyörät pysäköidään Hämeentien viereiseen pyöräparkkiin, mopot ja skootterit Yhtiönkadun viereiseen parkkiin niin, että aamulla aloitetaan parkkeeraaminen koulua lähinnä olevasta päästä (laatoitukselle ei saa pysäköidä) mahdollisimman tiiviisti. Poistumisteille ja henkilökunnan parkkipaikoille EI saa pysäköidä. Vanhan Koulun kahvilan parkkipaikalle, Valintatalon, Prisman henkilökunnan parkkipaikoille tai muillekaan lähitalojen ja kauppojen ym. parkkipaikoille EI saa pysäköidä.   Tupakkalain 5 luku 12 §:n mukaan, tupakointi on kielletty lukio-opetusta antavien oppilaitosten sisätiloissa ja oppilasasuntoloissa sekä niiden käytössä olevilla ulkoalueilla.

- Opettajainkokous on päättänyt että: "Grilliruuan tuominen kouluun on kielletty. Muitakaan ruokia ja välipaloja ei saa syödä luokissa, at-luokissa, eikä kirjastossa ja lukusalissa. (Opettajainkokous 1.2.2012)."

- Opettajainkokous on päättänyt että: "Koulun yleisestä siisteydestä ja tilojen kunnossa pysymisestä (esim. AT-luokat, yhteiset tilat, vessat, oppilaskunnan huone)on vastuussa jokainen opiskelija. (Opettajainkokous 30.1.2013)