OPISKELIJOIDEN TARINOITA

Opiskelijoiden tarinoita


Päivi.jpg
Etelä-Helsingin kansalaisopistolla on perinne huomioida vuoden varrella ansioitunut opiskelija entisen rehtorin mukaan nimetyllä Jussin pokaalilla, jonka juureen on kaiverrettu vuosilukuja ja nimiä. Vuonna 2018 ahkeran opiskelijan pokaali luovutettiin tilkkutyökurssilla opiskelevalle Päivi Eloselle, joka avasi opistohistoriaansa blogikirjoituksessaan. Lue juttu >>


Kai Perttula Jussi-pokaali.PNG

Kai Perttulalle luovutettiin ahkeran opiskelijan Jussi-pokaali vuonna 2017. Kain kurssihistoria opistossa alkaa vuodesta 2010 ja käsittää kaikkiaan 37 kurssia. Nykyään hän käy 1–3 kertaa viikossa opiston kursseilla harrastamassa musiikkia, pianonsoittoa ja yksinlaulua.  Lue juttu >>

***

Keräämme tarinoita Etelä-Helsingin kansalaisopiston ja Toimela ry:n 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Osallistu muistojen tallentamiseen jakamalla oma tarinasi. Mitä, milloin ja miksi tulit opiskelemaan tai harrastamaan? Onko jokin kurssi, kohtaaminen, tapahtuma tai muu jäänyt erityisesti mieleen?

Kirjoita vapaasti lyhyt tai pidempi teksti, mutta rajoita se enintään yhden A4-arkin pituiseksi. Voit jakaa tarinasi omalla nimelläsi tai halutessasi nimimerkillä. Otamme mieluusti vastaan kuvamateriaalia sinusta tai harrastuksestasi tekstin oheen julkaistavaksi. Lähettämällä tarinasi annat opistolle oikeuden tarvittaessa muokata tai lyhentää tekstiäsi.

Julkaisemme tarinoita opiston kotisivuilla sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Lähetä tarinasi sähköpostitse osoitteella toimisto@etko.fi. Kaikkien tarinansa lähettäneiden kesken arvomme yhden vapaavalintaisen ilmaiskurssin opiston kurssitarjonnasta ja muita pienempiä palkintoja.