Opettajaesittelyt

Kivikoski, Laura

ETKO_Laura_Kivikoski.jpg
Laura Kivikoski
on sekä kasvatustieteen että filosofian maisteri sekä Sibelius-Akatemian korrepetition maisterikoulutusohjelmasta valmistunut musiikin maisteri. Tämän lisäksi hänellä on muusikon AMK tutkinto ja draamapedagogin pätevyys.

Laura toimii pianistina konserttilavalla ja lavan takana, laulajien harjoituttajana ja esiintyvänä taiteilijana sekä nykyään myös Etelä-Helsingin kansalaisopiston pianonsoiton ja säestyksen opettajana sekä oopperapiirin vetäjänä. Laura on toiminut korrepetiittorina l. harjoituspianistina mm. Sibelius akatemian, Aleksanterin teatterin, Helsingin Barokkiorkesterin, Kansallisoopperan sekä Opera Boxin produktioissa. Mahtuu pitkään uraan myös pestit niin musiikkikoulun rehtorina, musiikin lehtorina kuin Jyväskylän kansalaisopiston teatteritaiteen opettajana.

Aktiivisen ihmisen osaamisen lista on pitkä, samoin ura. Laura sanookin rentoutuvansa liikkeessä – pyöräillen, lenkkeillen ja matkustaen. Lasten mielestä parasta on se, että myös äiti tuulettuu mielellään vuoristoradassa.

Lauran motto: Musiikki antaa siivet!