Kuvataiteet

Kurssitarvikkeet, yleiset ohjeet

Tämä lista antaa yleiskuvaa siitä, mitä pitää hankkia. Tarkempia tietoja saat kurssien omilta sivuilta ja opettajalta.
  • öljy- tai vesivärit, perusvärit (2 eri punaista, 2 eri sinistä ja 2 eri keltaista), toinen lämmin ja toinen kylmä sävy
  • öljyvärimaalareille titaani- ja sinkkivalkoiset värit
  • öljyvärimaalareille vähintään A3-kokoinen maalauspohja ja pellavaöljyä sekä HAJUTONTA tärpättiä
  • akvarellimaalareille A3-maalauslehtiö
  • A3-piirustuslehtiö, lyijykynät ja kumi
  • pensselit (isoja ja pieniä kokoja)

Töiden säilyttäminen opiston tiloissa

Taidekursseilla syntyy ihania teoksia, ja vaikka kuinka haluaisimme ne kaikki säilyttää opiston tiloissa, se ei ole mahdollista. Siksi pyydämme opiskelijoita viemään teoksensa ja omat tarvikkeensa kotiin kurssin päätteeksi. Opisto säilyttää tiloihinsa jääneitä tarvikkeita ja teoksia kolmen kuukauden ajan lukukauden päätyttyä, jonka jälkeen ne joudutaan tilanpuutteen vuoksi hävittämään.

Taiteilijakortti

Opiston taidekursseilla on käytössä taiteilijakortti. Uuden taiteilijakortin saat opistosihteeriltä kun kurssimaksu näkyy maksettuna. Kortin takapuolelle saat, joka lukukaudesta opistosihteeriltä osallistumisleima. Jos kurssisi on illalla eikä opistosihteeri ole paikalla voit jättää korttisi tiskillä olevaan vihreään postilaatikkoon. Opistosihteeri toimittaa korttisi leimattuna seuraavalle opetustunnillesi. 
Taiteilijakortilla on kaksi tarkoitusta
a) sitä näyttämällä saat alennusta taidetarvikkeista Uudenmaankadun Temperasta ja Hämeentien Snow Whitesta (ei kehystyksestä)
b) kun kortti on täynnä leimoja (osallistumisia taidekursseille) saat täydellä kortilla seuraavasta ilmoittautumisesta 20% alennuksen