Etelä-Helsingin kansalaisopisto (ETKO)

Ilmoitustaulu

Tutustu ja ilmoittaudu touko- ja kesäkuussa alkaville kursseille

Torstaina 17.5. alkaville kursseille on vielä paikkoja avoinna:

ELÄVÄN MALLIN PIIRUSTUS: "Klassista ja qroquis-piirustusta sekä kasvojen piirtämistä hiilellä, tussilla ja lyijykynillä. Työskentelyvälineet sisältyvät kurssin hintaan." Yksi paikka vapaana, ilmoittaudu kiireesti.

NIA® – FORM & FREEDOM: "Vapaus kutsuu sinut liikkumaan sinun kehosi tavalla, hoitamaan itseäsi ja leikkimään liikkeellä. Se antaa tilaa itseilmaisulle. Tunnit sisältävät tavallista Nia-tuntia pidemmän lattiaosuuden ja loppurentoutuksen." Paikkoja vapaana, ilmoittaudu nyt.

Kesäkuun alussa alkavia kursseja:

UKULELE WORKSHOP JATKAJILLE: "Jos olet jo tutustunut ukuleleen, tule harjoittelemaan sointujen vaihtoja ja erilaisia rytmisiä säestyskuvioita. Oma soitin mukaan." Ilmoittaudu kurssille.

FLOWJOOGA: "Teemme kehoa avaavia liikkeitä, dynaamisia liikesarjoja ja lopuksi tehdään pitkä rentoutus. Mukaan tarvitset joogamaton sekä vaatteet, joissa on mukava liikkua." Ilmoittaudu kurssille.

RENTOUTTAVA ILTAJOOGA: Rentouttavaa, pehmeää ja meditatiivista joogaa viikon alkuun. Rauhalliseen tahtiin avaavia liikkeitä ja liikesarjoja. Lopuksi tehdään pitkä rentoutus. Mukaan tarvitset joogamaton sekä vaatteet, joissa on mukava liikkua." Ilmoittaudu kurssille.

Myöhemmin kesäkuussa alkavia kursseja:

TAIDELEIRI 7-12-VUOTIAILLE: Hauskaa ja kiinnostavaa ohjattua tekemistä lomansa aloittaneille koululaisille. Alkaa 8.6. Ilmoita lapsesi mukaan.

KESÄMAALARIT TOIMELAN PALSTAPUUTARHALLA: Juhannuksen jälkeen on aikaa maalata! Tervetuloa porukalla maalaamaan ihastuttavassa ympäristössä taidemaalari Inkeri Makkosen ohjauksessa: "Maalausryhmän ohjaaminen on minulle antoisaa vuorovaikutusta. Keskusteluissa moni kuvan tasolla oleva ajatus muuntuu sanoiksi, kypsyy ja kirkastuu uudella tavalla, tulee tietoisuuteen." Inkerin näyttelyyn Bulevardin Taidesalongissa ennättää vielä tänään! Anna mennä ja ilmoittaudu kurssille.