≡ Navigointi

Espoonlahden koulu

Ajankohtaista

Espoonlahden koulun 7-9 -luokkien vanhempainilta 29.3.2017

Tervetuloa Espoonlahden koulun 7-9 -luokkien kevään 2017 vanhempainiltaan ja huoltajien kokoukseen. Vanhempainillassa oppilaiden huoltajilla on mahdollisuus tavata lapsenne luokanvalvoja ja aineenopettajia sekä kuulla viikolla 14. (3.-7.4.2017) koulullamme järjestettävästä Suomi 100 -teeman mukaisesta monialaisesta opiskelusta. Tilaisuudessa on vanhempainyhdistyksen järjestämä maksullinen kahvitarjoilu. Huoltajien kokouksessa huoltajat laativat opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnalle ehdotuksen siitä, keitä henkilöitä tulisi valita koulun johtokuntaan toimikaudeksi 2017-2021.

LINKKI PDF-tiedostoon: Kutsu Espoonlahden koulun vanhempainiltaan 29.3.2017

Espoonlahden koulun huoltajien kokous 29.3.2017

Espoonlahden koulun huoltajien kokous pidetään keskiviikkona 29.3.2017 Espoonlahden koululla klo 19.45 alkaen. Se ajoittuu heti samana iltana pidettävän vanhempainillan jälkeen. Huoltajien kokouksessa oppilaiden huoltajat laativat opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnalle ehdotuksen siitä, keitä henkilöitä tulisi valita koulun johtokuntaan toimikaudeksi 2017-2021.

Aika: Keskiviikkona 29.3.2017 klo 19.45 alkaen
Paikka: Espoonlahden koulun auditorio
Linkki PDF-kopioon kutsusta: Kutsu Espoonlahden koulun huoltajien kokoukseen 29.3.2017

7-luokkalaisten laitteet ja tunnukset

Koulumme uusi 7-luokkalainen saa:
  • etunimi.sukunimi@espoonlahdenkoulu.fi-sähköpostin ja pilvitallennustilan
  • tabletin (jonka voi viedä kotiin täyttämällä käyttösopimuksen)
  • digitaalista oppimateriaalia (kunhan oppilaalla on peda.net-tunnus)

Tulosta ja täytä käyttösopimus tästä:
Käyttösopimus 7lk.pdf

Katso ohjeet peda.net tunnuksen tekoon tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=hLjr4sTP3kI
Jos oppilaalla on ennestään peda.net-tunnus, voi hän käyttää sitä.

Espoonlahden koulun peruskorjaus valmistui joulukuussa 2013

Käytössämme uudet ja ajanmukaiset opetustilat kaikissa oppiaineissa. Tämä tarkoittaa niin lukuaineita kuin taito- ja taideaineita. Koulussamme on modernit oppimisympäristöt niin biologiaan, kemiaan ja fysiikkaan tai vaikkapa kotitalouteen, kuvataiteeseen tai käsityöhön.

Koulustamme löytyvät myös keskeisellä paikalla oleva hieno kirjasto, laajat ruokailu- ja aulatilat sekä entisöity auditorio. Myös neuvotteluille ja oppilaskunnille on omat tilansa. Lisäksi yläkerran aulatilojen jatkeena ulkona on myös terassi.

Kiinteistö on saneerattu 1970-luvun henkeen. Tämä ilmenee niin väreissä kuin materiaalivalinnoissa. Mutta samalla se on täynnä modernia tekniikkaa, mikä näkyy niin opetustiloissa tai vaikkapa kiinteistön turvallisuudessa ja energiataloudessa.