Annan englanti

Englanti 1 keskiviikko 19.9.2018

Hello everybody!
Thank you for a very nice evening today! Tänään aloitimme lukusana- ja aakkosharjoituksella parityönä. Jatkoimme lukusanatehtävällä korttien avulla. Teimme kuuntelu- ja ääntämisharjoitukset 1 ja 2. Kuuntelimme, luimme ja suomensimme tekstit sivuilla 14-15. 

Homework (kotitehtävä) seuraavaksi keskiviikoksi: 
- opiskele sanasto sivuilla 14-15 ja valmistaudu tehtäviin 5 a ja b sivulla 15.Thank you for your very active cooperation. See you next week!

Englanti 1 keskiviikko 12.9.2018

Hello everybody!
Olipa mukava aloittaa englanti 1 kurssia teidän kanssanne. Aluksi tutustuimme kurssia koskeviin yleisiin asioihin ja kurssin kotisivuston käyttöön pedanetissä. Sen jälkeen keskustelimme opiskelun kannalta tärkeistä asioista eli motivaatiosta ja positiivisesta asenteesta sekä teimme lähtötilannekartoituksen ja oppimistyylitestin. Seuraavaksi siirryimmekin oppikirjaan Destinations 1, josta kuuntelimme ja toistimme osiot "Aakkoset/The Alphabet", "Lukusanat/Numbers" ja "Äännemerkkejä/Phonetic symbols" sivuilta 10-12. Seuraavalla kerralla jatkamme näiden kolmen kokonaisuuden harjoittelua. Ääntämisharjoitus sujui hienosti, well done!

Kotitehtävät seuraavaksi kerraksi ovat:
- tutustu kotona tarkemmin kirjan sivuilla 5-8 oleviin opiskeluvinkkeihin
- kertaa ja harjoittele aakkosia ja numeroita
- tutustu sivun 9 "Getting started" tervehdyksiin
- mieti tehtävää 4 varten, kuinka tavaat oman etu- ja sukunimesi englanniksi
- tutustu sivulla 14-15 olevaan tekstiin "Hello" sanaston avulla

By the way, slash = vinoviiva, backslash = kenoviiva

Toivotan teille kaikille mukavaa viikkoa. See you next Wednesday! Sirpa