Kuntoutuksen peruskäsitteet ja rakenteet 3 osp

Mistä on kyse?

Tervetuloa kuntoutuksen opintokokonaisuuden ammatilliselle perustasolle. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa tai aiempaa kokemusta kuntoutukseen liittyen vaan tästä sivustosta löydät kuntoutuksen käsitteisiin ja rakenteisiin liittyvää tietoa perustasolla. Tämä osio soveltuu esimerkiksi toisen asteen opiskelijoille tai muille kuntoutuksesta kiinnostuneille henkilöille.

Materiaali on koottu neljän keskeisen teeman alle:basic.JPG

Etusivulta vasemmalla olevasta palkista löydät kustakin aihealueesta lisätietoja ja kyseiseen aihealueeseen liittyvät tehtävät. Tutustu aihealueisiin liittyvään materiaaliin ja tee osioihin liittyvät tehtävät itsellesi sopivassa järjestyksessä.

Kokonaisuus koostuu seuraavista arvioitavista tehtävistä:

1. Kuntoutusjärjestelmä: käsitekartan tekeminen
2. Kuntoutusprosessi ja moniammatillisuus: monivalintatesti ja esimerkkihenkilön toimintakyvyn ja kuntotusprosessin kuvaus
3. Asiakaslähtöisyys: elämänhallinnan kartoittaminen

Käythän tehtävien tekemisen jälkeen anatamassa palautetta tästä kokonaisuudesta. Se on meille tärkeää toiminnan kehittämisen kannalta.

Tehtävien ohjeistus löytyy kunkin osa-alueen sivulta, aivan sivun oikeasta laidasta. Tehtävien arviointi (hyväksytty/täydennettävä/hyläytty) ja palautteen antaminen tapahtuu seuraavan aikataulun mukaan: 20.6 mennessä palautetut tehtävät arvioidaan kesäkuun loppuun mennssä ja myöhemmin palautetu tehtävät arvioidaan elokuun loppuun mennessä. Lomailen heinäkuun aikana, joten silloin en valitettavasti ole mahdollisiin kysymyksiin vastaamassa tai teknisissä haasteissa auttamassa. Otathan siis tarvittaessa yhteyttä jo keskuun aikana tai sitten elokuussa.

Opintojakson opettajan yhteystiedot:
Henna Pernu
040341 6421
henna.pernu@gradia.fi

Intoa tehtävien tekemiseen :)Kysyttävää, kommentoitavaa, jaettavaa?

Tällä keskustelualueella voit esittää kysymyksiä opintojaksoon liittyen. Samoin voit jakaa muille opintojaksolla mukana oleville vaikka linkkejä ajankohtaisista kuntoutukseen liittyvistä asioista.