Pappilan koulu

Kutosten tekstiilityö

DingDongerpaita

WP_20160522_012.jpg

WP_20160522_014.jpg
Tein käsitöissä DingDongerpaidan.
Tein sen siksi, koska olen todellinen DingDonger, eli suuuuri Krista Siegfrids-fani.
Paidassa lukee keskellä DingDonger ja hihaan olen saanut keikalla kyseisen henkilön nimikirjoituksen.
Tämä työ oli todella kiva tehdä, tekisin mieluusti uudelleen.
Omasta mielestäni työ onnistui aika hyvin.
Helpointa työssä oli varmaankin siksak-ompelu ja vaikeinta pääntiekaitale. Tekstin painaminen oli kivaa, mutta myös hieman pelottavaa, koska piti tehdä tosi tarkasti ja varoa, ettei mene yli. Työhön tuli vahingossa taakse "liikaa kangasta" kun ompelin siihen pääntiekaitaleen, mutta se ei haitannut yhtään, koska taakse tuli sen tähden hieno laskos. Mitatkin onnistuivat lopulta hyvin, vaikka aluksi minusta tuntui, että ne olisivat liian pienet.
Enni

trikkoo paetta

tein trikkoo crop top t paedan,en tiiä mistä idea tuli,keksin vaan,omasta mielestä työ onnistui hyvvin,tekisin ehottomasti uuelleen,vaikeita kohtia ei ollut enimmäkseen pelottavia,helppoa työssö oli,no en ossaa sanoa:)JASMIN.

Pullonympäryskoriste

Moi!
Tein kässätyönä pullonympäryskoristeen.
Helpointa työssä oli oikeat silmukat ja vaikeinta ympyrävirkkaamisen aloittaminen.
Teen sen siihen tarkoituukseen, että esim. Jos antaa jollekkin lahjaksi itsetehtyä mehua niin voi laittaa sen ympärille sen koristeeksi. Pidän enemmän virkkaamisesta, mutta neulominenkin on ihan ok.
Enni
20151208_154233.jpg

sukat

tein sukat ,väri oli punainen ja sininen.helpointa oli kantapäät,vaikeeta oli kavennus,mutta sitten kun sen tajusi homma sujui itsestään.tekisin uudelleen:) tein sukat äitilleni lahjaksi:)

Vitosten tekstiilityö

College-housut

Tein käsitöissä college housut. Ensin leikattiin kaavat, ja sitten leikattiin etu- ja takakappaleet. Sen jälkeen ne ommeltiin yhteen. Sitten housuihin pujotettiin kuminauhat ja nyöri. Housut silitettiin viimeiseksi. Silitys ei oikein onnistunut, koska silitysraudan johto alkoi palamaan...

Helpointa työssä oli ompelu.
Vaikeinta työssä oli kaavojen piirtäminen.

Opin mitä pitää tehdä kun silitysraudan johto alkaa palamaan. Työstä opin myös kuminauhojen pujottamisen.

Olen housuihin tyytyväinen.