Koulupäivä SYKissä

Kengätön koulu

Suolahden yhtenäiskoulussa ulkojalkineet jätetään sisäänkäyntien luona olevaan kenkätelineeseen tai 7-9 lk oppilaat voivat viedä kenkänsä omaan lukolliseen kaappiin. Koulussa ei kuljeta ulkojalkineilla, lukuunottamatta teknisen työn tiloja. Sisäkenkien käyttöä suositellaan.

Tietokonelaitteiston käyttöoikeus

Koulumme antaa oppilaiden käyttää koulun tietojärjestelmää ja internetyhteyttä sekä mahdollista henkilökohtaista sähköpostia. Tietokonelaitteistot ovat koulun omaisuutta ja ne on annettu oppilaiden käyttöön edistämään opiskelua ja tietoteknistä osaamista.

Laitteiston käyttöoikeuden saanti edellyttää käyttösääntöihin tutustumista ja vanhempien kirjallista suostumusta – vasta tämän jälkeen on mahdollista saada oma käyttäjänimi ja salasana tietokoneille! Henkilökohtaista salasanaa ei saa paljastaa kenellekään toiselle henkilölle. Jos tietokonelaitteiston käyttösääntöjä rikotaan tahallisesti, voi henkilökunta rajoittaa tietokoneiden käyttöä tai jopa perua käyttöoikeuden pysyvästi!

Tietokonelaitteiston käyttöoikeus on suuri etu ja sen edun säilyminen tukee paitsi tietoteknisten tietojen ja –taitojen kehitystä, niin myös kaikkien oppiaineiden opiskelua!