Oppilaiden hakeminen, miten opettaja löytää oppilaiden Kasvun kansiot?

Oppilaiden hakeminen, miten opettaja löytää oppilaiden Kasvun kansiot?

Opettajalla on parikin helppoa keinoa saada yhteys opettamiinsa oppilaisiin ja heidän Kasvun kansioihinsa.
Tämä tietysti edellyttää sitä, että oppilaalla on Peda.net tunnukset ja että oppilas on opettajalle antanut oikeudet kansion ylläpitoon.

  • Helpoin tapa saada yhteys oppilaaseen, on tehdä oppiaineen tai luokan sivuille palautuskansio, näitä voi tehdä oman jokaiselle opettamalleen luokalle tai ryhmälle ja siinä voi esim. kysyä puhelin nroa, Peda.netin käyttäjätunnusta tai ihan yksinkertaista laskua tms. Pääasia on, että oppilas tekee palautuksen. Opettaja pääsee tehtyjen palautusten kautta palauttajan nimeä klikkaamalla näkemään oppilaan Kasvun kansion.
  • Toinen tapa on tehdä luokan tai oppiaineen alle sivu, jossa julkisuusasetuksissa laittaa osallistujalle Sivulle liittymisen asetuksissa päälle kohdan, jossa liittymispyyntö on käytössä. Hyväksytyistä osallistujista pystyy muodostamaan käyttäjälistan, jonka avulla sitten löytää oppilaat ja kansiot. lukijoiksi laitetaan kaikki internetkäyttäjät ja osallistujien kohdalle tuon määräys liittymispyynnön käyttämisestä. Opettajan on käytävä antamassa tällä sivulla lupa niille henkilöille, joille tarvetta on.
  • Kolmas tapa on hakea Käyttäjät-toiminnolla jokainen oppilas ja sitten Tilaa-käskyllä linkittää heidät opettajan omaan tilaan.