Suolahden yhtenäiskoulu 1. - 6.lk.

Ajankohtaista!

Vanhempaintoimikunta

Vanhempaintoimikunta edustaa kaikkia huoltajia. Vanhempaintoimikunnan tehtävänä on lisätä koulun ja kotien välistä yhteistyötä. Toiminnan ajatuksena on käsitellä porukassa mieltä askarruttavia asioita, luoda, vahvistaa ja kehittää yhteisiä toimintatapoja sekä tiivistää kodin ja koulun yhteistyötä.

Vanhempaintoimikunnalla ei ole päätösvaltaa koulun asioissa. Se toimii sillanrakentajana ja ideoijana koulun toiminnan tukemisessa ja kehittämisessä kodin ja koulun välillä. Erityisen tärkeä tehtävä vanhempaintoimikunnalla on kouluviihtyvyyden ja yhteisöllisyyden lisäämisessä.

Kaikki oppilaiden vanhemmat, jotka ovat kiinnostuneita koulun ja kodin välisen yhteistyön kehittämisestä, ovat tervetulleita mukaan toimikunnan kokouksiin. Mukaan voi tulla vain kuuntelemaan ja keskustelemaan tai halutessaan voi osallistua vanhempaintoimikunnanjärjestämien tapahtumien toteuttamiseen. Vanhempaintoimikunnan yhdyshenkilönä toimii Tiina Hämäläinen p. 044 055 41 57.

Tiedotamme tapaamisista ja tulevista tapahtumista Suolahden yhtenäiskoulun Peda.net -sivuilla. Löydät meidät myös facebookista nimellä Suolahden yhtenäiskoulun vanhempaintoimikunta. Seuraavan kerran kokoonnumme SYK:n opettajainhuoneessa maanantaina 19.8.19 klo 17.30, tervetuloa mukaan!

Kommentit

Kirjaudu sisään lisätäksesi tähän kommentti