Nyt meni jotain vikaan

Toimintoa suorittaessa tapahtui virhe. Seuraa alla olevia ohjeita jatkaaksesi.

1. Tallenna lähettämäsi tiedot

Osa tai kaikki lähettämistäsi tiedoista on voinut jäädä tallentamatta. Alla on kaikki selaimesi ohjelmalle lähettämä tieto. Kopioi tärkeät tiedot johonkin toiseen ohjelmaan.

alpha:
Q

2. Kuvaile mitä teit kun virhe tapahtui

Tieto virheestä on jo tallennettu palvelimelle. Voit kuitenkin helpottaa meidän työtämme vian korjaamiseksi kirjoittamalla lyhyesti mitä teit juuri ennen kuin virhe tapahtui. Nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi käytetään vain, jos tarvitsemme lisätietoja virheen korjaamiseksi. Voit jättää raportin myös ilman yhteystietoja, jos niin haluat.

Voit kuvata tekemiäsi toimintoja esimerkiksi tyyliin: "Valitsin omissa kohteissa olevasta tekstidokumentista muokkaa ja seuraavalla sivulla laitoin rastin ruutuun salli kommentointi. Kun painoin tallenna muutokset -painiketta, syntyi virhe."

3. Jatka ohjelman käyttöä

Tämän lomakkeen alla on sivu, joka valmistui virheestä huolimatta. Voit yrittää jatkaa ohjelman käyttöä, mutta jos myös seuraava sivu antaa virheilmoituksen, niin suosittelemme, että kirjaudut järjestelmästä ulos ja uudelleen sisään ennen ohjelman käytön jatkamista.

Peda.net Yhteystiedot | Kysy tai kommentoi | Yksityisyyden suoja
 
 

Oppimappi - oppilaitoksen toimintaympäristö

 
         
 
Oppimappi -ryhmät

Ohjeita
Oikopolku
 
 
 
Kaikki Peda.net palvelut keskittyvät uuteen ympäristöön osoitteessa https://peda.net. Uusia Oppimappi-ympäristöjä ei enää luoda käyttöön.

Kaikki kysymykset vanhoista ja uudesta Peda.net ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

 
  

Peda.net palvelut keskittyvät uuteen ympäristöön

Kaikki Peda.net palvelut keskittyvät uuteen ympäristöön osoitteessa https://peda.net. Uusia Oppimappi-ympäristöjä ei enää luoda käyttöön. Kaikki kysymykset vanhoista ja uudesta Peda.net ympäristöstä voitte lähettää osoitteeseen: info@peda.net.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Å Ä Ö Kaikki

Elimäki

<< Takaisin päähakemistoon